Eenvoud in salarisverwerking loont

Vraag direct een offerte aan

Salarisadministratie in de cloud

Door het efficiënte werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Met altijd toegang tot uw beveiligde omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van documenten.

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Tijdsbesparing door overzicht

U heeft altijd toegang tot uw actuele HR- en salarisgegevens. Hierdoor kunt u direct strategische beslissingen maken voor uw organisatie. Geen onoverzichtelijke analyses, maar direct een duidelijk en visueel overzicht van de gegevens die u wilt zien.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van Lentink De Jonge!

Verlofregistratie

Met Lentink De Jonge kunt u online uw verlof registreren. U kunt Lentink De Jonge het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

ESS app

Lentink De Jonge biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Verzuimregistratie

Met Lentink De Jonge kunt u eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden, waardoor uw werknemer weer sneller aan de slag is én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Digitaal wijzigingen doorvoeren

Met Lentink De Jonge kunt u digitaal wijzigingen voor uw personeel aangeven. Deze kunnen vervolgens goedgekeurd en verwerkt worden door uw salarisadministrateur.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op Lentink De Jonge een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Direct koppelen

Lentink De Jonge kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.